Nemco Yhtymä

Nemco on perustettu vuonna 1966. Olemme johtavien elintarviketeollisuuden laitevalmistajien virallinen edustaja Pohjoismaissa.

Toimitusvalikoimaamme kuuluu koneita ja laitteistoja useiden eri elintarviketeollisuuden alojen kuten liha-, kala-, meijeri-, leipomo-, vihannes- ja makeistuotannon kaikkiin vaiheisiin. Palvelemme myös lääketeollisuutta sekä muuta teollisuutta.

Pääkonttorimme ja hallinto sijaitsevat Brøndbyssä, Kööpenhaminan lähellä. Esittely-, huolto-, varasto- ja koulutustilamme ovat Nemco Service-keskuksessa Vibyssä, aivan Århusin vieressä.

Tytäryhtiöiden perustamisvuodet:

  • 1975 Nemco Emballage A/S

  • 2000 Nemco AB, Ruotsi

  • 2011 Nemco Machinery Oy, Suomi ja Viro

Nemco on yksityisesti omistettu yritys.

Töihin Nemcolle

Vain paras on kyllin hyvää asiakkaillemme, siksi meillä on myös oltava parhaat työntekijät

Nemco on inspiroiva työympäristö, toimimmehan kansainvälisessä elintarviketeollisuuden ympäristössä - liiketoimintamme on jatkuvassa kehityksessä. Työpäivät ovat meillä erittäin dynaamisia ja niille on luontaista nopeasti muuttuvat tilanteet.

Sekä tuotteemme että henkilökuntamme ovat tunnettuja siitä, että meille vain paras on kyllin hyvää ja että todellakin pidämme asiakaslupauksemme.

Yhtiön yksityinen omistus mahdollistaa nopean ja tehokkaan päätöstentekoprosessin, ja siten voimme keskittyä tärkeimpään tavoitteeseen: tyytyväiseen asiakkaaseen.

Yrityksessämme jokainen työntekijä on tärkeä osa organisaatiota jolla luomme järjestelmällisen ja kilpailukykyisen työympäristön. Haluamme panostaa yhteistyökykyisiin osaajiin, jotka haluavat olla ylpeitä työstään.

Nemcon työntekijöillä on laaja yleisnäkemys yritysliiketoiminnasta, myyntiosaamista ja kykyä ymmärtää yhteiset pelisäännöt asiakkaiden ja yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Otamme mielellämme vastaan avoimia hakemuksia. Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti. Lähetä hakemuksesi, CV sekä referenssit osoitteeseen:

nemco@nemco.fi

Nemco on yksityisesti omistettu yritys.